6000 km biking through Scandinavia

- I förmån för Min Stora Dag.

 

ÄVENTYRET ÄR PAUSAT!

Efter att ha cyklat från Treriksröset i norra Sverige till Smygehuk i söder fick jag

pausa mitt cykeläventyr genom Skandinavien p.g.a. förändringar i livet som ledde

till en plötslig tidsbrist i att kunna genomföra hela projektet. Planen är att återuppta

äventyret tidigast sommaren 2018. Jag håller er uppdaterade :)

MIN STORA DAG

Jag tjatar ofta om att man måste måste våga ta steget, bryta sina mönster, kasta sig ut och våga utmana sig själva utanför bekvämlighetszonen för att man ska kunna uppfylla sina drömmar och mål. Däremot är jag fullt medveten om att det tyvärr är många människor där ute som inte har samma möjlighet att göra detta som jag har. Barn som dagligen tvingas lägga all värdefull energi på sin egen överlevnad. Jag vill att dessa barn och unga ska få uppfylla sina drömmar och därför kändes Min stora dag som ett självklart val att visa extra stöd för.

 

KEEP SCANDINAVIA CLEAN

För mig är cykeln ett aktivt val, och jag väljer att ta mig an den här turen till 100 % på cykel för att förhoppningsvis lyckas inspirera fler människor till att använda cykeln som sitt aktiva val i vardagen. Både för miljön och sin egen hälsas skull.

Jag kommer under äventyrets gång att plocka upp minst ett skräp varje dag och slänga i närmsta soptunna, samt göra mitt yttersta för att inspirera fler människor till att använda cykeln som sitt aktiva val i vardagen. Både för miljön och sin egen hälsas skull. #ileavenothingbutfootprints

 

 

VISIT SCANDINAVIA -6000 kilometrar av guldkorn

Alldeles för många människor tror att man måste resa jorden runt och betala stora kostnader för att få se vackra platser. Jag vill visa er att detta är långt ifrån sant. Under mina långa cykeldagar kommer jag att besöka många platser, både okända och kända turistmål att dela med mig utav. Allt för att inspiera fler människor till att åka ut och upptäcka vår fina natur på egen hand.

Partners:

Copyright © 2017 Idalindstrom.se