Foto: Rasmus J-P

Vem är Ida Lindström?

 

En 22-årig stolt norrlänning med stor passion för äventyr, utmaningar, hälsa och välmående som gillar att ha många bollar i luften samtidigt.

 

Trots en uppväxt som inneburit mycket skoterkörning, jakt, fiske och skog så väcktes det stora friluftsintresset sommaren 2014 då jag besteg Kebnekaise för första gången. Sedan dess har jag varit totalförälskad i allt som har med fjäll, natur, äventyr och och utmaningar att göra. Jag har många punkter på min bucketlist som är redo att bli avbockade en efter en. Under 2015/16 utbildade jag mig till fjälledare enl. fjälledarnormen och jag ser fram emot att börja jobba mer med min stora passion och hobby.

 

Under mina framtida äventyr kommer jag att dela med mig utav tips och trix och skriva en guide till er nyfikna som också vill ut och upptäcka samma sak eller något liknande.

Jag brinner helhjärtat för att inspirera andra människor till att våga ta det lilla steget utanför den tråkiga boxen man lever i. Att Våga följa sina drömmar fullt ut och hitta motivationen att lyfta arslet ut tv-soffan.

Jag är din stöttepelare och tjatiga inspiratör.

 

Mina absoluta favoriter är längre vandringar, cykelturer och bergsbestigningar. Sedan dyker jag gärna. Och paddlar. Det händer att jag klättrar ibland också.

Läs gärna om mina tidigare resor och äventyr här.

 

Jag vill kombinera nytta med nöje och kommer under mina kommande äventyr och projekt att samla in pengar till olika välgörenhetsorganisationer.

 

 

"Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself." Ett motto jag lever efter som du kan hitta intatuerat på höger överarm.

Foto: Samantha Karlsson

Partners:

Copyright © 2017 Idalindstrom.se