Föredrag

Att låta omgivningen påverka sina val i livet är vanligare än man kanske tror. Varje dag styrs vi av vänner, familj, sociala medier eller normer. Det är lätt att glömma bort vem DU är och vad DU vill göra.


Vad händer i huvudet när man ser ner på - och inte tror på sig själv? Vad händer när man vågar starta från noll och kämpar mot ett högt satt mål? och lyckas. Hur tar man sig egentligen förbi den mentala spärren? och hur gör du om det skiter sig på riktigt?Undersköterskan, fjälledaren, soldaten, äventyraren, inspiratören och numera Robinsondeltagaren ger dig en inblick i hur en liten idé kan växa och bli till verklighet och hur en dålig självbild kan vända till raka motsatsen.


Tillsammans kommer vi att gå in på djupet av känslostormar, prata om motgångar och extrema rädslor, få en förståelse om hur vår omgivning påverkar oss samt ta itu med de skyhöga kraven på oss själva. Vi ska hitta drivkraften och låta tankarna kliva utanför boxen av trygghet.
Mina föreläsningar skräddarsys och vinklas efter specifika önskemål och ert tema.

Vill du hänga med på äventyr och få endorfiner? Ska snacka självförtroende och självkänsla? Eller kanske både och? Hör av dig till mig! info@idalindstrom.se

”Med sin härliga energi inspirerar Ida sin publik att våga drömma stort. Man måste testa sina egna gränser för att utvecklas som människa.


Kan man jobba med äventyr? Ida visar ungdomarna vägen till framgång genom att tro på sig själv och sina idéer. Att förverkliga sig själv handlar också om planering och hårt arbete och när man nått sitt mål, får man en käftsmäll av adrenalin och lycka.


Vi rekommenderar Idas boost-föreläsning om att bestiga berg och våga utmana sig själv. Med storytelling berör hon publiken och ger nycklarna till ett stärkt självförtroende”.Plusgymnasiets personal och elever.