Koh Lanta 2016

Under utbildningen YH Fjäll -och äventyrsledarende hade vi två LIA perioder (lärande i arbete). Under vintern valde jag att spendera mina två månader med att göra något som får mig att må otroligt bra. Resa, värme, färgglada fiskar och djupa hav. Jag flög ner till Koh Lanta i Thailand och jobbade där som snorklingguide på båten Tiki Queen II tillsammans med ett riktigt dreamteam.

 

Här testade jag på livet som guide för första gången. Och jag älskade det! Att dagligen få träffa nya spännande människor, höra om andras historier, se utveckligen i vattnet, att se barn och vuxna gå från livrädda för fiskar till att ge mig en high five och gråta glädjetårar efter att ha snorklat bredvid en haj. DEN känslan av uppskattning och total lycka glömmer jag aldrig. Jag är så tacksam över att jag fick spendera två månader på båten, det har gett mig otroligt mycket.

 

Detta var ett av de bästa besluten jag någonsin tagit, och jag kan varmt rekommendera andra att besöka Kon-Tiki Lanta för dykning eller snorkling. Eller att bara besöka Koh Lanta för att det är en helt fantastisk ö.

Foto: Sal

Kon-Tiki, Koh Lanta

Partners:

Copyright © 2017 Idalindstrom.se