Om Ida

Höga berg, djupa hav, utmanande vandringsleder, långa cykelturer och kvällar runt grillringen är det jag älskar mest. De stora och små äventyren och utmaningarna som ständigt lär mig mer om mig själv och världen runt omkring.


Friluftslivet har alltid funnits med mig tack vare mina föräldrar som älskar att spendera tid utomhus, men mitt stora intresse för fjäll och äventyr väcktes till liv "på riktigt" när jag stod uppe på Kebnekaises topp sommaren 2014.


Sedan dess endorfinkick har jag varit totalförälskad i allt som har med fjäll, natur, äventyr och och utmaningar att göra och stora delar av mitt liv kretsar kring detta idag.


Jag kombinerar gärna nytta med nöje och har sedan sommaren 2016 genomfört olika välgörenhetsprojekt på somrarna. 2016 blev det "170 mil triathlon för Ung Cancer, och 2017 "6000 km biking through Scandinavia för Min Stora Dag". Det sistnämnda äventyret fick jag pausa efter ett telefonsamtal som sa att "du är med i Robinon". Haha..


Livet är för alldeles för kort och roligt för att sitta still eller stå och trampa på samma plats år ut och in, och jag brinner helhjärtat för att försöka motivera fler människor att våga ta det lilla klivet utanför sin trygga zoon, våga checka av de läskiga punkterna på sin bucketlist som man velat göra så länge, eller enkla livsförändringar som gör vardagen lite enklare.


"Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself."